När vi arbetade utanför anläggningen, ibland djupt inne i skogen, kunde vi inte undgå att märka att arbetet inte alltid fortskred som förväntat. Ibland berodde det på dåligt väder eller oländig terräng, men oftast var det småsaker som orsakade förseningar och trassel som i slutänden växte till massor av bortslösade arbetstimmar, bränsle och pengar.

Genom att observera och praktisera har vi lärt oss att en noggrannare planering och de rätta redskapen kan göra hela skillnaden. Med en gnutta innovation, snillrikhet och beslutsamhet lyfte vi oss själva till en helt ny nivå och blev produktutvecklare.

Och voilà – det ena ledde till det andra och 2018 byggde vi vår första fungerande prototyp till en stubbfräs. Den blev en succé och vi aldrig såg röken av den igen efter att ha skickat iväg den för att testas av ett företag med tunga maskiner. De vägrade helt enkelt att lämna tillbaka den. Därför blev vi tvungna att bygga en ny och ännu bättre prototyp, som även denna aldrig lämnades tillbaka till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *